Join List
Share
Comments Icon
Print Icon

НЕЗАБОРАВНИ

ПРЕД-НОВОГОДИШНИ

настани, забави и прослави

Резервирајте на време и обезбедете термин за организација на Вашиот предновогодишен настан

   
   

ИМАТЕ ПОТРЕБА ОД ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ВАШАТА КОРПОРАТИВНА ПРОСЛАВА, ПРОМОЦИЈА, ЗАБАВА ИЛИ ВЕСЕЛБА?

Се ближат Божиќни и Новогодишни празници. Денови кога сите сакаме да се опуштиме, расположиме, провеселиме и прославиме. 
Оваа година одберете различно и несекојдневно, одберете уникатна локација во центарот на  градот, одберето го
како Ваша следна дестинација за организација на
Вашата приватна или корпоративна прослава со капацитет од 50 до 150 гости.

   
   

МУЗИЧКИ БЕНД ИЛИ DJ!

Одберете наш или Ваш DJ или информирајте се за бендовите кои допринесуваат Вашиот настан да остане запаметен и незаборавен.

Нашиот одбран професионален персонал ќе допринесе за целодневна беспрекорна услуга 

   

SECRET DINNER PARTY

Организираме и несекојдневни вечери подготвени од врвни македонски готвачи со мени

од сезонски и свежи производи во комбинација со врвни
вина од македонските
семејни винарии

   
   

ЦЕНА!? 

Нашата флексибилност ни дозволува да
ја прилагодиме 
цената према Вашиот буџет, можности и барања. Цените започнуваат
од 25 евра со вклучено 
неограничено 
пиење на познати светски и 
локални алкохолни пијалоци, вина и коктели
појачани со врвни 
закуски, 
млечни и месни даски. 

И да не заборавиме, најбитно: 

достапен бесплатен вечерен паркинг за сите Ваши гости!

   

Заследете не на социјалните мрежи

Facebook
Instagram

 

The House| Wine & Cocktail bar
[M] 076-915715  |  [E] info@thehouse.mk